Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Många aktiviteter på Järpendagen

På lördag är det Järpendagen och då sker en mängd aktiviteter för ung som gammal. Järpens föreningar ska tillsammans med kommunen visa upp vad som finns i byn.

Ifjol när nyrenoverade Strandvägen invigdes arrangerades en dag med massor av aktiviteter. Bland annat fick byborna duka upp långbord på bygatan vilket blev en succé i det fina sommarvädret.

På lördag är det åter dags för en bydag. Men det blir inte samma upplägg som ifjol.

– Det är svårt att slå det vi gjorde i fjol. Vi vill göra något annorlunda i år, säger Anette Lundin-Grip på fritidskontoret,

Järpen i samverkan, där föreningarna i byn ingår, tillsammans med Åre kommun och Undersåkers församling arrangerar Järpendagen som ska pågå från morgon till sent på natten. Tanken med arrangemanget är att föreningarna ska kunna visa upp sin verksamhet och att Järpenborna ska kunna ha en trevlig dag.

Det blir bland annat uppvisning av parkour. De shoppingsugna kan göra fynd på bakluckeloppis och de som gillar historia kan se gamla bilder från Järpen. Och på kvällen blir det musik på Tant Annas kafé och Oktoberfest på restaurang Norrpan.

Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons