Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Henrik Hetta närmar sig guldstaden – kan hamna i Skellefteå nästa säsong

/
  • Henrik Hetta uppges vara allt närmare guldstaden. Han kan alltså hamna i Skellefteå nästa säsong.

Det har tidigare gått rykten om att Strömsundssonen tillika Malmös lagkapten Henrik Hetta är på väg till Skellefteå AIK. Nu verkar beslutet nära.

Annons

Henrik Hetta, född och uppvuxen i Strömsund och fostrad i Östersund, är lagkapten för SHL-laget Malmö Redhawks. Tidigare den här säsongen kom beskedet att han inte ville skriva på för Malmö ytterligare en säsong.

"Det är viktiga år i karriären", sade han då om att han avvaktar med ett beslut men poängterade att han trivs bra i Malmö.

LÄS MER: Strömsunds Henrik Hetta vägrar skriva på kontrakt med Malmö: "Viktiga år i karriären"

Nu verkar han dock vara på väg att ta ett beslut om framtiden efter fyra säsonger i Malmö. Expressens bloggare Mr Madhawk, eller Johan Svensson som han egentligen heter, menar att säkra källor uppger att Hetta har valt bort alternativet Färjestad och att det nu står mellan Malmö och Skellefteå AIK.

Troligen kommer beslutet när säsongen är över men det pekar åt att Henrik Hetta hamnar i guldstaden Skellefteå nästa säsong.

SE OCKSÅ: Fula tacklingen på Henrik Hetta som väcker irritation i Malmö

Henrik Hetta har saknats i laguppställningen i Malmö efter tacklingen från Anton Hedman i förra veckan. Han är tillbaka i matchenn mot Frölunda på torsdagskvällen.

Mer läsning

Annons