Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barrow säger ja till landslagsspel

/
  • Efter många turer är det klart att Barrow spelar för svenska U21-landslaget i vår.

Det har varit flera turer kring förre ÖFK-spelaren Modou Barrows eventuella spel i svenska landslaget. Nu bekräftar Barrow själv att han är klar för spel i U21-landslaget.

Annons

Som Sporten tidigare rapporterat har det varit oklart om vilket land Modou Barrow ska välja för landslagsspel, eftersom han har både svenskt och gambianskt pass. Tidigare meddelade han att han troligen inte skulle välja Sverige men enligt uppgifter till Sportens Patrick Sjöö har han ändrat sig. Efter ett möte med U21s förbundskapten Håkan Ericson bekräftar Barrow att han tackat ja till spel för Sverige i två matcher under våren.

– Det är matcher mot Serbien och Ryssland, berättar Modou Barrow.

23-åringen är för tillfället utlånad från Swansea till Nottingham i Premier League, där managern Dougie Freeman beskriver Barrow som en stark och målfarlig ytter som har ett bra centralt driv - kvalitéer som också behövs i det svenska A-laget. Men Barrow poängterar att det, trots att han tackat ja till ovan nämnda matcher, inte finns någon garanti för att han väljer Sverige i framtiden.

– Jag har fortfarande valmöjlighet om det blir Gambia eller Sverige när det handlar om A-lag senare. Så vi får se vad det blir, säger han.

Matcherna spelas i den 27:e respektive 31:a mars på FK Vojvodinastadion i Novi Sad och Bellis Stadium i Belek.

Mer läsning

Annons