Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Många skratt och missar på ÖFK:s fotbollsgolf

Ett gäng från Östersunds FK spenderade sin lediga dag i Grytan. Den årliga prestigefyllda fajten på fotbollsgolfen stod på schemat.

Två förgrundsfigurer skiner i kapp med solen över Grytans fotbollsgolf under torsdagen. Jamie Hopcutt nosade på banrekordet, missade det men blev ändå ny ÖFK-mästare. Mittfältsgiganten Fouad Bachirou var inte lika bekväm med den för honom helt nya sporten, men på avslutningshålet bjöd han på dagens enda hole-in-one. "Det har varit en bra dag, vi har roligt tillsammans och det här är ett bra sätt att spendera vår lediga dag, sa Jamie Hopcutt.

Annons

Regerande mästaren Jonathan Azulay var segersäker innan start och Ronald Mukiibi lika säker på att skjuta bort honom från tronen. Men efter hundratals skratt och nästan lika många missar var de båda göteborgarna en bra bit från segern.

I stället klev Jamie Hopcutt fram och utmanade banrekordet. Men den hole-in-one som hade behövts på sista hålet blev en sjua. 30 slag räckte ändå till en prestigefylld seger, fem före tränaren Billy Reid.

Annons

Annons

– Besviken att inte ta rekordet, men det viktigaste var att göra något roligt med laget, sa nye mästaren Jamie Hopcutt.

Ronald Mukiibi jobbar in en boll som sakta skruvar sig ner i hålet.

Assisterande tränaren Billy Reid var extremt fokuserad.

Jamie Hopcutt bjöd på snygg lyftning i däcket för en tvåa.

Direkt i krysset för hole-in-one på sista hålet av Fouad Bachirou.


Patrik Sjödin

063-16 16 44
patrik.sjodin@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy