Annons

Annons

Annons

Ishockey

Timrå går skilda vägar med Roger Forsberg: "Dags för en förändring"

Förhållandet mellan Roger Forsberg och Timrå har nått sitt slut.
Den gångna säsongen blev hans sista som tränare i klubben.
"Vi kände båda två att det var dags för en förändring, för vår del hos Timrå IK och han ville ha nya utmaningar", säger klubbens sportchef Kent Norberg.

TV: Vi sände live angående nyheten. Hör Roger Forsberg berätta om tiden i Timrå och vad som händer nu. Hör också vad sportens Eric Westlund tror om hur Timrå IK kommer att agera nu.

Inbäddat innehåll

För Plus-kunder: Stjärnornas reaktioner på att Roger Forsberg lämnar Timrå IK: "Väldigt tacksam över att han trott på mig"

Annons

Efter tre säsonger har Roger Forsberg gjort sitt i Timrås bås.

Hans kontrakt med klubben går ut i sommar och både tränare och förening har valt att avsluta samarbetet, skriver klubben i ett pressmeddelade.

Annons

"Jag vill tacka Roger för ett jättebra samarbete under de senaste åren. Vi har fört en dialog under våren och vi kände båda två att det var dags för en förändring, för vår del hos Timrå IK och han ville ha nya utmaningar så det var bäst för alla att gå vidare. Jag önskar honom lycka till vart han hamnar härnäst", säger Kent Norberg, sportchef i Timrå.

För Plus-kunder: Timrå IK byter tränare – Henrik Stridh öppnar för att ta över: "Känner mig mogen"

Roger Forsberg.

Bild: Viktor Sjödin

Forsberg kom till Timrå från HV71:s organisation. Dessförinnan har han även haft sejourer som tränare i norska Sparta Sarpsborg samt i Östersunds IK. Under den aktiva karriären representerade han, förutom moderklubben ÖIK, även Björklöven där han gjorde en säsong i dåvarande elitserien.

"Jag har haft tre härliga år hos Timrå IK och har trivts väldigt bra här. Jag och "Nubben" (Kent Norberg) har under dessa år haft en bra dialog med varandra och har väl båda två känt att det var dags att gå vidare. Det är dags för nya utmaningar helt enkelt. Jag vill tacka alla inblandade för min tid här, jag har trivts otroligt bra här och önskar er lycka till i framtiden", säger Forsberg i pressmeddelandet.

Annons

Annons

MER LÄSNING:

För Plus-kunder: Sportchefens betyg på Timrå IK:s säsong – och planen för framtiden: "Slarvade bort det"

För Plus-kunder (från december 2016): Stor intervju: Roger Forsberg om tränarrollen, familjen och Timrå IK:s chanser: "Då kan vi bli tuffa"

För Plus-kunder: Timrå IK-tränarens kontrakt går ut – flera klubbar har hört av sig: "Känner ingen hets"

För Plus-kunder: Timrå-forwarden om trista säsongsavslutningen: "Otroligt besviken"


Martin Löf Nyqvist

martin.lofnyqvist@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan