Annons

Annons

Annons

Ishockey

Adam Johansson: "Titta här alla hockeyälskare – nu börjar Hockeypuls nya resa"

Hockeypuls redaktör Adam Johansson om satsningen på SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan, den uppdaterade appen och nya sajten www.hockeypuls.se.

►►► Lagapparna Hockeypuls Leksand, Hockeypuls Brynäs och Hockeypuls Örebro kommer försvinna. Ladda istället ned Hockeypuls nya uppdaterade app. Där kan du både ställa in så att du behåller ditt Brynäs- Leksand- eller Örebroflöde – och få allt från SHL, Hockeyallsvenskan och SDHL. Grymt va?

När tekniken strular, alla gäster har avbokat och kamerans batteritid är nere på 14 minuter, då får man se så här ledsen ut.

"Är kameran ens på?"

"Varför funkar inte studiolampan nu då?"

"Hur är det möjligt att glömma extrabatterier till micken IGEN?"

"Hallå, har vi bokat gäster till sändningen som startar om en timme?"

Annons

"Hoppas inte den här matchen går till förlängning för då har jag bara fyra minuter på mig att få med texten till papperstidningen"

Annons

Välkommen till Hockeypuls vardag, allihopa.

Välkommen till en säsong som innehåller både nya och välbekanta element.

Ni som hängde med under förra säsongen vet att vi ligasatsade på Hockeyallsvenskan. Den bevakningen fortsätter självklart, men nu får även SHL och SDHL en plats i Hockeypuls familj.

Mer om det lite längre ned.

Jag tänkte först ge er en bakgrund till Hockeypuls unika projekt, som tog sin början i juli 2016.

Valet föll på Hockeyallsvenskan av olika anledningar, men en punkt vägde lite tyngre: Ligan förtjänade ett större medieutrymme.

Därför startade vi en app, Hockeypuls, som innehöll nyheter om alla lag, från Pantern i syd till Björklöven i norr.

Hockeypuls veckoprogram formades om och blev ett allsvenskt videoforum där vi pratade om Panterns nya materialare, Modos annorlunda korvsort i arenakiosken, BIK Karlskogas fredagspizzor och ibland försökte vi såklart även hitta några hockeyrelevanta samtalsämnen att diskutera.

Missa inte: Hockeypuls nya sajt – nyheter från SHL, SDHL och allsvenskan

Det blir en hel del skratt i Hockeypuls veckoprogram. Självklart fortsätter programmet även under säsongen 2017-2018 med fokus på SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan.

Vi började livebevaka upptaktsträffar, presskonferenser, träningar, serielunksmatcher, topp- och ångestmöten, större nyhetssnackisar och säsongens höjdpunkt; kvalen. Unika satsningar som en uppesittarkväll inför seriepremiären och allsvenska superkvällar, där vi livesände från alla arenor under en omgång, blev en del av Hockeypuls vardag.

Annons

Annons

Kanske har ni också sett oss ute på hockeyarenorna när vi försöker ge er bästa möjliga bevakning med liverapporteringar, laguppställningar, matchtexter, analyser, betyg, tv-sändningar och det där lilla extra som övriga nyhetskanaler eller tv-bolag inte gör.

Ibland ska man klara det helt ensam, ibland har man turen att få uppbackning av en eller två kollegor.

Så, om vi glömmer den där utvisningen i andra perioden i matchfaktan hoppas jag att ni förstår.

Under en match i SHL, SDHL eller Hockeyallsvenskan kan det bli allt ifrån en till fem livesändningar. Sedan ska ju papperstidningen och webben ha sina artiklar.

Men tro inte för en sekund att jag drar på mig någon slags offerkofta nu. Jag älskade vår satsning på Hockeyallsvenskan förra året och allt vad den innebar. Och det hade aldrig gått utan Hockeypuls kompetenta och fantastiska hockeygrupp.

Ett gäng jag är stolt över att få tillhöra.

Tillsammans har vi nu bestämt att höja ribban ytterligare. Om vi klarade 2,42 förra säsongen så siktar vi mot världsrekordhöjder nu.

Det är här satsningen på SHL och SDHL kommer in.

Hockeypuls app har tagit en ny skepnad och vi helligabevakar nu SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan. Principen är ändå densamma, följer du något lag i någon av serierna är appen ett måste. Där kan du nämligen personalisera ditt innehåll så att nyheter om ditt favoritlag hamnar i ett litet fack. Där får du även spelschema, tabell och uppdateringar från alla andra lag – precis som på vår nystartade sajt.

Annons

I slutet av augusti lanserades nämligen www.hockeypuls.se. En sida som borde vara en del av din hockeyvardag.

Och glöm inte att du kan testa Hockeypuls Plus för endast en krona. Då får du tillgång till allt material i appen och på sajten. Det blir helt enkelt en förbättrad hockeyupplevelse. Ska vi kalla det Hockeypuls 2.0?

Annons

Förresten, har du redan ett konto eller prenumeration på någon av våra Mittmedia-sajter kan du glömma stycket här ovanför. Hockeypuls ingår då som en del av ett superfint Pluspaket.

Nej, hörni, nu måste jag lämna skrivbordet för att ta mig till närmsta hockeyhall. Vi har ju en app och sajt att fylla.

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store

► Hockeypuls på Google Play

Missa inte: Hockeypuls byter skepnad – startar ligasatsning på SHL, SDHL och allsvenskan

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

Bästa gänget!


Adam Johansson

063-16 16 16
adam.johansson@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan