Annons

Annons

Annons

Annons

Åre

Finalisterna i Guldstjärnan Åre är klara – nu får du vara med och avgöra vilka som blir vinnare

Tre finalister i två kategorier har blivit framröstade i årets Guldstjärnan i Åre kommun, vilket kommunen skriver om på sin hemsida. Nu är det dags för invånarna i Åre kommun att rösta fram vinnarna i Årets serviceföretag och Årets serviceperson.

Hemvård väst, Duved
”Den fantastiska personalen bemöter alltid alla med ett leende och får sina medmänniskor att känna sig sedda och lyssnade på. Ett stort tack för att ni finns till för våra äldre.”

Södergården, Undersåker
”På Södergården är alla välkomna oavsett funktionsförmåga. Trygghetsregler finns för människor med allergi som har mycket svårt att få rekreation på annat håll. Alltid ett soligt välkomnande och en positiv och lösningsinriktad inställning att lösa alla utmaningar.”

Annons

Åredalens hund & häst, Rännberg
”På Åredalens hund & häst finns personer som brinner för det de jobbar med och med stor kunskap, tillgänglighet, fantastisk service erbjuder det mesta man kan behöva till sin hund, häst eller katt.”

Nominerade i Årets servicepersonal är:

Miken Sjöström, Systembolaget Järpen
”Det är en fröjd att få hjälp av Miken. Han tar sig tid och ger goda råd med stor inlevelse. Det känns som att han verkligen bryr sig om att varje kund ska få en fantastisk upplevelse med goda middagar med passande dryck.”

Annons

Mari Jansson, Mörsils skola
”Eleverna på skolan älskar Mari. Hon jobbar hårt för att få eleverna att tycka om skolan och få betyg i alla ämnena. Hon ställer alltid upp på eleverna och är en hjälte som inte syns. Därför ska hon ska uppmärksammas.”

Emma Wallbom och Ali Wallbom
”Hos Emma och Ali är man inte bara en kund, man är en i familjen. Emma och Ali driver Prima Pasta med ett genuint värdskap, mat lagad med kärlek och en förmåga att ge varje gäst det lilla extra.”

Röstningen är öppen fram till klockan 17.00 den 21 oktober. Röstar gör du på Åre kommuns hemsida genom att klicka här.

Mer läsning:

Här är vinnarna från Guldstjärnegalan i Lofsdalen

Annons

Här är finalisterna i Guldstjärnan Östersund

Nu kan du nominera guldstjärnor i Strömsunds kommun


Märta Gustafsson

Marta.Gustafsson@mittmedia.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan