Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Var med och tog upp Brage till superettan – nu jagas Ilic av flera klubbar

Med nio mål och tio assists var Stefan Ilic starkt bidragande till IK Brages avancemang till Superettan. Men nu kan den offensiva mittfältaren vara förlorad för klubben. Enligt uppgifter jagas han av ett flertal klubbar i superettan.

Text: 

Stefan Ilic kan ha jublat för sista gången i IK Brages färger.

Bild: Stefan Ericson

Annons

Stefan Ilic skrev inför säsongen på ett 1+1-årskontrakt med Brage och snart går optionen för att förlänga ut. Hittills har det varit tyst från klubben, samtidigt som flera andra klubbar i superettan är intresserade enligt fotbolldirekt.se.

Annons

– Det är en ömsesidig option så båda parter måste komma överens. Kontraktet går ut den 30 november och datumet när optionen går ut är snart, så jag vill ha klart med något så fort som möjligt, säger Ilic till fotbolldirekt.se.

Annons

Fyra klubbar är det som är ute efter Ilic, varav alla spelar i superettan.

– Det finns alternativ, absolut. Jag har fyra klubbar i superettan efter mig, och jag gissar väl att Brage är en femte. Men jag vet inte om det blir någonting, säger han.

Ett av lagen som uppges vara intresserade är Gais.

– Gais, det är klart att det är ett intressant alternativ, med min gamla tränare Bosko (Orovic) som tränade mig i Syrianska. Jag känner honom väl och jag gillar hans sätt att se på fotboll. Vi får se vad som händer.

Annons

Annons

Till toppen av sidan