Annons

Annons

Annons

Annons

Kampsport

Niklas Eberstein vann klart i Stockholm: "Planen är att han ska med till SM"

Niklas Eberstein, till höger, vann sin match mot Josue Marraquin, Kalvhagen Kalrskrona. Daniel Hansson, till vänster, planerar nu att Eberstein ska kunna vara med på SM till våren.

Annons

Niklas Eberstein, Östersunds Kampsportsförening, vann sin match under Kalvhagen Open 2 i Stockholm i helgen. Eberstein, som tävlade i klassen kickboxning lättkontakt, vann en klar poängseger med 3–0 mot Josue Marraquin, Kalvhagen Karlskrona.

Eberstein var ensam deltagare från Östersunds Kampsportsförening under helgens tävlingar och resultatet för tränaren Daniel Hansson blev därför hundraprocentigt.

Annons

Annons

– Niklas har tävlat i snart ett år och tränat i tre år. Varje år delar vi ut priser för årets prestationer och Niklas har tilldelats det för träningsflitigast två år i rad. Jag skulle inte bli förvånad om han tar det tre år i rad. Han är en slithäst. Planen är att han ska med till SM till våren, säger Daniel Hansson i Östersunds Kampsportsförening.

Var SM kommer att arrangeras är ännu inte klart, men klubben fortsätter nu med ett intensivt tävlingsschema under vintern och siktar på att ha tre–fyra deltagare med när det blir dags för SM.

Niklas Ebersteins hårda träning börjar ge resultat. Planen är att han nu ska vara med i SM till våren.

Annons

Annons

Till toppen av sidan