Annons

Annons

Annons

Strömsund

INSÄNDARE: Fortfarande problem med Tele2 i Gäddedetrakten

Så tråkigt att behöva ta upp detta igen! Jag skrev en insändare för ett tag sedan som handlade om de alltför många avbrotten i telefoni- och internettjänsterna från Tele2.

ÖP publicerade ett trevligt svar från Louise Ekman, pressansvarig på Tele2, som innehöll en ursäkt för allt strul detta orsakat för Tele2:s kunder i Gäddedetrakten. Hon svarade bland annat att problemen skulle vara åtgärdade så snart reservdelar beställts och att allt därefter skulle fungera friktionsfritt inom kort.

Annons

INSÄNDARE: Tele2 gör inget åt alla avbrott (14 januari)

Men ack vad hon bedrog sig. Efter ett antal kortare avbrott under vecka 2 och 3 så försvann anslutningen totalt 19 januari för att i skrivande stund fortfarande ligga nere.

Annons

Det innebär rent konkret att vi hittills saknat tillgång till mobiltelefoni och internetuppkoppling under de senaste tio dagarna – mer än en vecka. Detta är helt oacceptabelt och har dessutom ställt till extra besvär i och med att folk vill kunna betala sina räkningar inför månadsskiftet.

Där jag bor har vi hjälpts åt så att de som har haft en annan internetleverantör än Tele2 har ställt upp och ”lånat ut” sin internetuppkoppling till de familjer som inte haft något alternativ till Tele2. Helt oacceptabelt naturligtvis, men samtidigt vill jag passa på att ge en stor eloge till alla fantastiska människor som bor här och som verkligen hjälps åt när det behövs!

Angående kontakterna med kundtjänst så har jag och flera av mina grannar och bekanta återigen flera gånger ringt och chattat med Tele2 för att få veta vad problemet består i och när felet kan förväntas vara avhjälpt.

Annons

Vi får inget svar alls på fråga nummer 1 mer än att det är en "driftstörning", och när det gäller prognosen så var det sista jag hörde att man räknar med att ”driftstörningen” sannolikt kommer att vara avhjälpt under februari. När jag frågade om det var i början av februari eller i slutet, så kunde man inte svara.

Snart är det så illa att Post- och telestyrelsen (PTS) bör bli informerad.

Fortfarande besviken Gäddedebo

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan