Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Tävling: Skicka in ditt bidrag till Påsk i färg

Nu är Östersunds-Postens populära tävling Påsk i färg här. Barn mellan 0 och 15 år kan skicka in sitt bidrag som de målat eller skapat digitalt. Senast den 13 mars vill vi ha bidraget.

Text: 

2017 vann Sixten Henriksson Påsk i färg i klassen 0-6 år.

Bild: Urban Råberg

Annons

Förra året vann Sixten Henriksson, då sex år gammal, tävlingen Påsk i färg i klassen 0-6 år. Sixten hade målat en hare med korg i sällskap av en kyckling och en svamp. Allt på röd bakgrund.

– Jag använde både färg och kritor, haren blev lila, berättade Sixten när ÖP besökte honom i fjol.

Annons

Nu är det återigen dags för barn mellan 0 och 15 år att delta i tävlingen Påsk i färg.

Så här går det till:

Måla en bild. Skriv namn, adress, telefonnummer och ålder på baksidan av bilden.

Du kan skriva ut och tejpa fast äggkupongen nedan:

Annons


Du kan också skicka in din bild digitalt:

Du som skapar dina bilder på datorn eller på en surfplatta kan delta med din bild i en egen klass. För att tävla i den digitala klassen mejlar du din bild till pif@op.se. Glöm inte att skriva namn, ålder och adress i mejlet. Senast 13 mars vill vi ha ditt mejl.


När du är klar med ditt bidrag skickar du det till oss:

Skriv ”Påsk i färg” och vilken åldersklass teckningen ska tävla i. Skicka det sedan till: Östersunds-Posten, Box 720, 831 28 Östersund. Ditt bidrag ska vara på ÖP:s redaktion senast 13 mars. Vinnarna presenteras här på op.se samt i en Påsk i färg-bilaga som följer med Östersunds-Posten på påskafton.

Tävlingsklasser:

0–6 år, 7–10 år, 11–15 år och digital klass.

Det här är priserna du är med och tävlar om:

Totalsegraren: Presenkort på 1300 kr på Lekplaneten/Hobbyboden och ett presentkort från Tages på fikabröd att dela med klassen eller förskolegruppen.

1:an i varje ådersklass: Presentkort på 500 kr på Lekplaneten/Hobbyboden och ett presentkort på 300 kr på Storsjöbadet från Pelle och Lisa.

2:an i varje åldersklass: Presentkort på 400 kr på Lekplaneten/Hobbyboden och ett presentkort på 200 kr på Storsjöbadet från Pelle och Lisa.

Annons

3:an i varje åldersklass: Presentkort på 300 kr på Lekplaneten/Hobbyboden och ett presentkort på 100 kr på Storsjöbadet från Pelle och Lisa.

4 till 10:an i varje åldersklass: Biobiljett på biostaden i Östersund, presentkort på 100 kr att fika för på Tages Konditori & Kök.

Digitala klassen: En segrare får 100 kr presentkort på Hobbyboden.

Ev. tryckfel ansvarar inte ÖP eller samarbetspartners för.

Annons

Annons

Till toppen av sidan