Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Här tränar ÖFK inför höstens teatershow: "Publiken kommer att få många goda skratt"

Träningen inför höstens stora teatershow har börjat.

Under söndagen genomförde allsvenska fotbollslaget Östersunds FK sin första kulturdag för året.

Allt kulminerar med föreställningen "My life is based on a true story" tillsammans med Glada Hudik-teatern den 23 november.

Text: 

Bild: Youtube.

Annons

Under söndagen deltog spelare, ledare och kanslipersonal i ÖFK vid den första träningsdagen inför föreställningen på Storsjöteatern i Östersund den 23 november.

Skådespelarna i Glada Hudik-teatern förbereder sig just nu inför sin avslutningsturné med "Trollkarlen från Oz", men grundaren Pär Johansson fanns på plats och träffade alla i föreningen.

Mycket på spel för Ken Sema när landslaget samlas inför VM: "Allt är upp till mig"

Annons

Annons

– Det kommer att bli en stor succé det här. Jag hade helt andra förväntningar och tankar innan jag kom hit, men med den värmen jag möttes av här tror jag att Glada Hudik-teatern och ÖFK kommer att göra stora grejer, säger han till osdsport.se och fortsätter:

– Vi kommer ju från teatervärlden och de här grabbarna spelar fotboll till vardags, men de visade sådan öppenhet och sådant hjärta att det känns jättebra, säger Johansson.

► (+) ÖFK tippades som trea på upptaktsträffen – backstjärnan sågar tipset: "Ska gå all in på Allsvenskan"

Det blir alltså bara en enda föreställning. Lite som att det bara spelas en final i Champions League, säger Pär Johansson.

– Det kommer att bli musik, dans, sång och mycket humor. Historien börjar redan år 918 efter Kristus så alla som kommer dit får också en väldigt fin historieberättelse, säger han.

Se ÖFK-spelarna träna och lyssna på intervjun med Glada Hudik-teaterns grundare Pär Johansson i spelaren nedan.

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan