Annons

Annons

Annons

Valet 2018

Följ ÖP:s bevakning fram till avgörandets stund på valnatten: "Vi kommer sända live flera gånger under kvällen"

Direktsända debatter, live-tv på valkvällen och de senaste lokala kommentarerna.
Valet följer du bäst på op.se!
– Hela redaktionen kraftsamlar, säger Per Arnsäter som är nyhetschef på ÖP.

Text

Annons

Avgörandet närmar sig.

9 september går Sverige till val efter en het, oviss och intensiv valrörelse. Samtliga partier slutspurtar och det gör även ÖP som laddar för att ta valbevakningen i mål.

– Vår stora satsning är på kommunpolitiken med livesända debatter i alla åtta kommuner och en debatt om problemen inom sjukvården, säger ÖP:s chefredaktör Hans Lindeberg.

Annons

Hur har responsen varit?

Annons

– Det är roligt att så många följer debatterna. Alla går att se på op.se. Jag hoppas så många som möjligt tar chansen att tittar för att själva få en bild av politiken i sin kommun inför valet på söndag.

Samtidigt planerar ÖP för själva valkvällen – och valnatten. Resurser fördelas och körscheman spikas för att ge dig som läsare senaste nytt i takt med att rösterna börjar räknas. Du följer såklart utvecklingen på op.se med löpande liverapporter, tv-inslag och lokala kommentarer.

– Hela redaktionen kraftsamlar för att göra ett så bra jobb som möjligt. På sajten kommer vi att löpande uppdatera valresultaten för riksdag, region och kommun i vår direktrapportering. Där kommer man också att få de senaste tv-intervjuerna och bilderna från valvakor i Östersund och andra orter i länet, säger ÖP:s nyhetschef Per Arnsäter.

– På redaktionen kommer vi att ha en studio där vi sänder live flera gånger under kvällen med senaste nytt om resultaten, samt analys från ledarskribenterna på ÖP och LT.

ÖP har också senarelagt trycktiden för att få med så mycket som möjligt av valresultat och kommentarer i papperstidningen.

9 september går svenska folket till val. Har du bestämt dig än?

Annons

Har du fortfarande inte bestämt hur du ska rösta?

Annons

Då kan ett besök på kandulova.se hjälpa dig på traven. ÖP:s uppmärksammade valtjänst #kandulova fungerar som en superlokal guide till valet, där ingen fråga är för liten för att ställas och där du själv kan bedöma vad de olika partierna kan göra för just dig. Hittills har närmare 300 lokala läsarfrågor och 1300 svar från politikerna kommit in.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan