Annons

Annons

Annons

Alnö

De förvandlade Villa Granliden på Alnö: ”Ändrade till en öppen planlösning för att få mycket rymd”

Therese Winlöf och Johan von Essen har hittat hem. Den tidigare mörkbruna och murriga villan med igenväxt tomt har de förvandlat till en vit glänsande åretruntbostad med glittrande utsikt mot havet.

– Vi vill aldrig flytta härifrån, säger Therese.

Text

Annons

En kall fredagskväll i oktober för tre år sedan bestämde de sig att flytta in. Att det bara var sovrummen och toaletten på övervåningen som stod färdigrenoverade stoppade dem inte.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på op.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan