Annons

Annons

Annons

Östersund

Efter 55 år som prenumerant – nu loggar Conny Vikström in som pluskund

I går kunde man på Östersunds-Posten få hjälp med att komma i gång med sin digitala prenumeration. Det är något som Conny Vikström från Frösön tog fasta på. Hans mål är att alltid kunna ta del av vad som händer lokalt oavsett var än han befinner sig.

Text

Conny Vikström får hjälp av Johanna Stenström att logga in som pluskund på sin surfplatta.

Bild: Johan Axelsson

Annons

Som prenumerant på ÖP kan man läsa e-tidningen och få fortlöpande information på op.se i mobilen, läsplattan eller datorn. För att fler ska kunna utnyttja alla fördelar med sin prenumeration fullt ut anordnas i höst fem tillfällen där prenumeranter kan få hjälp med att komma igång och få tillgång till tidningen digitalt.

– Jag vill ha tidningen i handen, men det kan vara bra att kunna det här, säger Conny Vikström.

Annons

Annons

Conny är en trogen tidningsläsare. Östersunds-Posten har han prenumererat på sedan han var 20 år. Nu efter 55 år av tidningsläsning på papper ska han bli mer digital och logga in på nätet som pluskund för första gången. Johanna Stenström, marknadskoordinator vid Mittmedia hjälper till.

 – Nu kommer du åt allt vårat plusmaterial på hemsidan, säger hon när inloggningen är färdig och visar runt på hemsidan.

– Du får även tillgång till allt innehåll på närmare 40 sajter och appar i Sveriges lokalnyheter, som är en del av Mittmedia, berättar hon.

Conny Vikström läser papperstidningen varje morgon. Hittills har han inte varit så intresserad av varken internet och datorer. Han har en surfplatta men använder den mest till att hålla koll på oddsen inför travets V75.

– Men jag har insett att det går inte går att klara sig undan tekniken, så jag måste lära mig det här. Det här är första steget att bli lite mer digital överlag, säger han och fortsätter:

 – Jag vill kunna läsa ÖP när jag är borta och hälsar på barn och barnbarn i södra Sverige. Och även om jag åker utomlands, det är därför jag är här för att få hjälp med att logga in.

Den som vill få hjälp med att skapa ett konto för att kunna läsa tidningen digitalt kan besöka något av de tillfällen som anordnas i källaren på Östersunds-Posten 27 september, 2 oktober eller 4 oktober mellan kl 13.00 och 15.00.

På redaktionen i Sveg kommer det vara möjligt att få hjälp 28 september mellan 11.00 och 15.00.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan