Annons

Annons

Annons

Bräcke

Byggbögarna i Grönviken släpper bok: ”Mammor som kanske drömt om en homosexuell son älskar oss”

31 oktober släpper ”Byggbögarna” sin debutbok ”Det kan inte mer än rasa – konsten att äga ett lantställe”. Precis lagom till den fjärde säsongsstarten av ”Det sitter i väggarna” där duon blev folkkär.

Text

Än så länge har Byggbögarna-fansen inte fått ett samlingsnamn, men Daniel Österhof och Michael Westlund har spånat på "pälsängrar". "Vi har försökt hitta något sexigt inom byggnadsvård som kan passa, men är inte riktigt där än", säger Michael. Bild: Jeanette Laestander.

Annons

2016 blev paret bestående av Michael Westerlund och Daniel Österhof kända för de breda folklagren efter sin medverkan i "Det sitter i väggarna", som har premiär för sin fjärde säsong tisdag 6 november 20.00 på SVT1. Det populära byggnadsvårds- och renoveringsprogrammet på SVT med Erika Åberg som programledare. Micke och Daniel, som vid det laget redan hade renoverat sitt hus i tre år, blev kända som Byggbögarna och många har följt deras arbete med att restaurera Daniels släktgård i Grönviken, Bräcke kommun, på sociala medier sedan dess.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på op.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan