Annons

Annons

Annons

Lär dig att logga in med oss – så kan du läsa ÖP varje dag under julen: "En viktig del av vårt uppdrag"

Vill du ha hjälp att läsa tidningen digitalt inför julen?
Då har vi både tid och plats för dig.
De närmaste veckorna bjuder ÖP och Vuxenskolan in till flera träffar där du får lära dig grunderna i lugn och ro.

Text

Kom till våra logga-in-träffar så får du personlig hjälp att skapa ett konto och bli en digital prenumerant.

Annons

Den närmaste månaden arrangerar ÖP och Studieförbundet Vuxenskolan en rad logga-in-träffar runt om i länet för dig som vill ha hjälp att läsa tidningen på skärm istället för papper.

Här får du personlig hjälp att skapa ett konto och helt enkelt bli en digital prenumerant - antingen som pluskund eller e-tidningsläsare.

– Det kan låta väldigt enkelt. Och för många är det också självklart att läsa tidningen på nätet i olika former. Men för andra är steget betydligt större och vi vill göra vad vi kan för att hjälpa dem, säger ÖP:s chefredaktör Hans Lindeberg.

– Jag ser det också som en pedagogisk del av vårt journalistiska uppdrag. Att så många som möjligt förstår hur det digitala samhället fungerar är avgörande för demokratin. Nu tar både ÖP och samhället snabba digitala steg och då måste vi ha läsarna med oss på den resan.

Annons

Annons

Måste man anmäla sig i förväg till träffarna som ÖP arrangerar?

– Nej, det krävs ingen anmälan. Det är bara att dyka upp och det krävs inga förkunskaper. Alla är välkomna och det kostar inte heller någonting att delta, säger Hans Lindeberg.

Våra logga-in-träffar visar också vilka fördelar du har som prenumerant. Här ingår till exempel fri tillgång till 40 lokala nyhetssajter och appar runt om i landet. E-tidningens alla uppsidor och förmånliga erbjudanden på läsarshoppen.se hittar du också om du utforskar djupet i ditt utbud.

– Det är också en stor fördel med att besöka våra träffar. Många kunder känner inte till vad som ingår i deras prenumeration och hur man gör för att komma åt allt innehåll. Här tar vi oss tid att gå igenom våra erbjudanden och öppnar därmed dörren till alla mervärden, säger Hans Lindeberg.

Det här kommer extra lägligt lagom till julens röda dagar, då du bland annat kan läsa ÖP som e-tidning varje dag och därmed fortsätta läsa tidningen precis som vanligt – var du än befinner dig.

Inför julen lanserar vi dessutom en exklusiv korsordsbilaga i e-tidningen. Här lär du känna några av våra krysskonstruktörer som utmanar dig med 18 sidor kryss och sudoku av olika svårighetsgrader.

"Det kan låta väldigt enkelt. Och för många är det också självklart att läsa tidningen på nätet i olika former. Men för andra är steget betydligt större och vi vill göra vad vi kan för att hjälpa dem", säger ÖP:s chefredaktör Hans Lindeberg.

Annons

Här kan du träffa oss!

Annons

Östersund, Kyrkgatan 52

27 november, kl 13.00–15.00

29 november, kl 13.00–15.00

4 december, kl 13.00–15.00

7 december, kl 13.00–15.00

11 december, kl 13.00–15.00

14 december, kl 13.00–15.00

Sveg, Camp Sveg

30 november, kl 10.00–14.00

Strömsund, Storgatan 4

5 december (info om tid kommer)

Föllinge, Storgatan 4

4 december (info om tid kommer)

Järpen, Strandvägen 1

11 december (info om tid kommer)

Hammarstrand, Hammarvägen 7

10 december (info om tid kommer)

Svenstavik, Stationsvägen 7

12 december (info om tid kommer)

Håll även utkik efter kommande annonser!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan