Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
INSÄNDARE: Svar: Vi beklagar – alla resenärer ska få den tid de behöver för att säkert komma på och av bussen

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hej Janne,

Jag måste tillstå att din mor verkligen råkade ut för en del tråkigheter som inte får inträffa med passagerare, eller med andra medtrafikanter inblandade. Jag vill beklaga det som inträffade och vi förstår den oro som du och din mor upplevt i samband med den här incidenten.

INSÄNDARE: Min 85-åriga mamma ramlade men fick ingen ursäkt av Stadsbussarna (14 januari)

Annons

Annons

Vi använder bussarna som ett färdmedel där vi ska känna trygghet och på ett säkert och hållbart sätt transportera oss utifrån de behov vi har.

Bild: Ingmar Reslegård

Det är alla bussförares mardröm att någon ramlar eller att någon skadar sig. 

Tyvärr är det ibland olyckliga omständigheter som ligger till grund för incidenter av den här karaktären. Som förare ska man förvissa sig att det är säkert att köra iväg med fordonet.

Ibland ser man inte allt då det finns skymda vinklar i fordonen, till exempel för att sikten är skymd på grund av passagerare. Även då det är stressigt eller allmänt jäktigt, måste ändå alla resenärerna få den tid de behöver för att komma av och på bussen på ett säkert sätt.

Inom Stadsbussarna finns det inga specifika seniorbussar och har inte gjort på många år. Alla resenärer är alltid lika välkomna att åka med på våra bussar oavsett behov och förutsättningar.

Fredrik Nordin, STF affärschef Nettbuss Nord

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan