Annons

Annons

Annons

Östersund

Mello-aktuella Arvingarna om Diggiloo och jubileumsturnén som stannar till i Östersund

30 hela år har Arvingarna hållit ihop. Romelandagrabbarna som gjorde dansband sexigt igen i början på 90-talet. Sedan fem år har de omprioriterat och rört sig från dansbanorna. Nu väntar Mello, skiva, Diggiloo och besök i Östersund under ett fullpackat 2019.

– Vi var där rätt mycket på 90-talet. Någon fotbollsgala bland annat. På 00-talet var det en kväll för utvecklingsstörda ungdomar genom FUB (För barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning) i en hall i Östersund. En massa av ungdomarna fick komma upp på scen och spela med oss. Vi har nog aldrig varit så många på en scen samtidigt som då, säger Lars "Lasseman" Larsson.

Text

"Det var längesen vi spelade på flera av orterna vi kommer till 2019. Så det ska bli roligt att kunna säga "nu är vi här" igen, säger Casper Janebrink, trea från höger. Från vänster Lars "Lasseman" Larsson, Tommy Carlsson och längst till höger Kim Carlsson. Bild: Tommy Holl.

Annons

Vi når Arvingarna precis efter första torr-repet, som det kallas då kameravinklar ska ställas in med mera. Det är onsdag, tre dagar innan den fjärde deltävlingen i Lidköping under Melodifestivalen 2019. Lars Larsson, eller Lasseman, som han kallas, och även är inskriven på hotellet som, är laddad för att försöka knipa en ny seger som med "Eloise" 1993 med nya "I do".

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på op.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan