Annons

Annons

Annons

Playoff 3: HHC–ÖIK

Klart: Vi sänder play off-rysaren mellan Östersunds IK och Hudiksvalls HC: "De hetaste hockeymatcherna på flera år"

Ett steg återstår innan allsvenskt kval blir verklighet. Blir det Östersunds IK eller Hudiskvalls HC som tar sig vidare? Vi sänder det första mötet mellan lagen direkt på våra sajter.

Text

Annons

Östersunds IK valde Hudiksvalls HC som motstånd i play off 3. Nu står det klart att Mittmedia sänder den inledande matchen i serien, som spelas i Hudiksvall på tisdagskvällen.

Se matchen här: Hudiksvalls HC-Östersunds IK

Annons

- Det blev tittarsuccé hos oss när vi visade Hudiksvalls och Östersunds matcher i play off 2. Nu möts de i de hetaste hockeymatcherna på flera år i Jämtland och Hälsingland, och tack vare att vi återigen har ett bra samarbete med Hockeyettan och de båda klubbarna, så kan vi nu erbjuda denna match till våra kunder, säger Mattias Wallström, ansvarig för Mittmedia Sports affärsutveckling.

Annons

Efter tisdagens match flyttar matchserien upp till Östersund för det andra mötet på fredag. Om det krävs en tredje match för att skilja lagen åt spelas den under lördagen.

För att se sändningen behöver du vara Pluskund hos Mittmedia. Via denna länk kan du läsa mer om hur du skapar eller aktiverar ditt konto.

- Så det är bara att bänka er i tv-soffan och se om Östersunds glödhete målvakt Tim Juel kan stoppa liraren Conny Strömberg, säger Mattias Wallström.

Läs också:

Hudiksvalls HC mot Östersunds IK i playoff 3 – här är allt du behöver veta: "Extra koll på gamla bekanta spelare"

ÖIK-tränaren efter valet av kvalmotståndare – lägger över favoritskapet på HHC: "Klart att de är det"

Annons

Playoff-valet är klart – här är motståndet som väntar Hudiksvalls HC: "De är väl favoriter"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan