Annons

Annons

Annons

Fotboll

Tuff match slutade med förlust för Frösö mot Östavall

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Det svängde i matchen i division 3 mellersta Norrland herr i fotboll mellan Östavall och Frösö på Skogsvallen. Bortalaget Frösö hade ledningen i halvtid, med 1–0, men efter pausen vände Östavall matchen och vann till slut med 3–1.

Frösös tränare Anton Olofsson kommenterade matchen:

– Första halvlek är jämn, tuff och tempostark. Östavall spelar ett ganska rakt och fysiskt spel medan vi i större utsträckning försöker spela oss fram, stundtals med rätt stor framgång. Vi kommer runt fint på högerkanten med Jesper Andersson och Alexander Nilsson Ihren. Mot slutet av halvleken gör vi mål på en fast situation och Östavall svarar med att skapa en del farliga frisparkslägen men vi behåller ledning i paus. I halvtid konstaterar vi att vi normalt är starka med en ledning i ryggen att spela på men så är inte fallet idag. I närkamperna runt eget straffområde viker vi ned oss vilket resulterar i att Östavall både kvitterar och tar ledningen. I slutet trycker vi på men Östavall lyckas istället döda matchen med den sista sparken. En blytung förlust och jag måste erkänna att jag är otroligt besviken över det sättet som vi tappar vår ledning i andra halvlek. Hoppas att det blir en läropeng inför de tre sista matcherna.

Annons

Annons

Målgörare för Östavall var Khoger Friad Hammad, Yaroslav Voloshyn och Daniel Wallsten, medan Frösös enda mål gjordes av Jesper Andersson.

För Östavall gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Frösö är på andra plats.

I nästa omgång har Frösö Härnösand hemma på Länsförsäkringar AC, lördag 7 september 15.00.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan