Annons

Annons

Annons

Intimt när Tobias Karlsson berättar om uppväxten, mobbningen och hivdiagnosen: ”Jag kan inte smitta ens om jag har oskyddat sex”

Tidigare i veckan berättade Tobias Karlsson, känd från Let's dance, att han har hiv. Grunden till avslöjandet är att han i dag släpper sin självbiografi ”Inte alltid en dans på rosor”.

I den berättar han öppet om tuffa perioder i sitt liv, som mobbingen på högstadiet och hans mammas reaktion när han kom ut som homosexuell.

Text

I dag släpps Tobias Karlssons bok ”Inte alltid en dans på rosor”. – När jag är ute och föreläser märker jag att jag påverkar andra människor, att min historia skapar ringar på vattnet, säger han och berättar att det därför var givet att han antog erbjudandet att skriva en bok om sig och sitt liv, trots att han aldrig har skrivit förut. – Jag är otroligt överraskad över hur kul jag tyckte att det var att skriva, jag nöjt. Foto: Peter Knutson / Omslag forum (Bilden är ett montage)

Annons

I en intervju med gaysajten QX berättade Tobias Karlsson i veckan för första gången om att han har hiv. Efter det har intervjuerna följt slag i slag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan