Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Hon blir ny chefredaktör för Länstidningen i Östersund: ”Känns fantastiskt roligt”

Karolin Johansson, 32, blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för LT. Hon har tidigare bland annat arbetat som nyhetschef för Östersunds-Posten och kommer senast från ett nyhetschefsuppdrag på Blekinge Läns Tidning.
– Nu ser jag fram emot att lära känna mina nya kollegor och ta reda på vad vi tillsammans kan göra för att lyfta LT ytterligare, säger Karolin Johansson i ett pressmeddelande.

Text: 

Karolin Johansson, till höger.

Annons

– Jag kommer faktiskt tillbaka till Jämtland efter att ha varit borta i ett halvår. Jag trivs i landskapet och tycker att dess framtid är mycket spännande. Därför behövs också lokaljournalistik som engagerar och skapar debatt, både om det positiva och det som är utmaningar. I en tid där alla dessutom kan publicera sig, bland annat på sociala plattformar, och vi omges av ett ständigt flöde av innehåll i olika kanaler är det viktigt att LT tydliggör sin plats och sitt sätt att slå sig igenom bruset med sin unika journalistik. Hur vi ska göra det ser jag fram emot att ta reda på tillsammans med redaktionen, säger Karolin Johansson.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan