Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Dags för ÖP:s populära teckningstävling – skicka in ditt bidrag till Påsk i färg

Nu är det dags att plocka fram färglådan. ÖP:s populära teckningstävling Påsk i färg är här igen – för 58:e året i rad.

Text: 

Annons

I tävlingen kan alla barn mellan 0 och 15 år vara med och tävla med sin påskteckning. Vi tävlar ut fina priser och alla barn som är med får sitt namn publicerat i ÖP på påskafton.

Förra året var det då treåriga Melina Henriksson Imnander från Orrviken som vann hela tävlingen.

Annons

Annons

Med sina knallgula kycklingar vann 3-åriga Melina Imnander från Imnäs i Orrviken 2019 års upplaga av ÖP:s teckningstävling ”Påsk i färg”.

Bild: Ingmar Reslegård

Vill du vara med och tävla i Påsk i färg 2020? Gör så här:

Måla en bild. Skriv namn, adress, telefonnummer och ålder på baksidan av bilden.

Tävlingsklasserna som gäller är 0–6 år, 7–10 år och 11–15 år.

Skriv ”Påsk i färg” och vilken åldersklass teckningen ska tävla i på kuvertet. Skicka det till: Östersunds-Posten, Box 720, 831 28 Östersund. Du kan även lämna teckningen direkt till oss på redaktionen (Kyrkgatan 52) i Östersund. Vi har öppet vardagar kl 8–17.

Ditt bidrag ska vara på ÖP:s redaktion senast 19 mars. Vinnarna presenteras här på op.se samt i en Påsk i färg-bilaga som följer med ÖP på påskafton, lördag 11 april.

Fjolårets jury hade ett svårt jobb att utse vinnarna bland alla fina teckningar. Då fick vi in över 4000 bidrag. Vi hoppas på minst lika många i år.

Bild: Olof Sjödin

Det här kan man vinna:

Totalsegraren får ett presentkort på 1300 kr på Hobbyboden och ett presentkort från Tages Konditori & Kök på fikabröd att dela med klassen eller förskolegruppen.

Annons

1:an i varje åldersklass får ett presentkort på 500 kr på Hobbyboden och ett presentkort värt 300 kronor på Storsjöbadet från Pelle och Lisa.

2:an i varje åldersklass får ett presentkort på 400 kr på Hobbyboden och ett presenkort på 200 kr på Storsjöbadet från Pelle och Lisa.

Annons

3:an i varje åldersklass får ett presentkort på 300 kr på Hobbyboden och ett presentkort på 100 kr på Storsjöbadet från Pelle och Lisa.

4:an till 10:an i varje åldersklass får en biobiljett på Biostaden i Östersund och ett presentkort på 100 kr att fika för på Tages.

Annons

Annons

Till toppen av sidan