Annons

Annons

Annons

Ishockey

Sägs vara nära en comeback – nu tränar Hedberg med Modo: "Klart jag är sugen"

Uppgifter placerar honom i Modo nästa säsong.

Nu tränar Edwin Hedberg också med laget.

– Det är perfekt att haka på och få draghjälp, säger forwarden.

Text

Edwin Hedberg dök upp på Modos träning på fredagen – och kommer att träna med laget framöver. Han öppnar också dörren till en återkomst i klubben på vid gavel. Bild: Ola Westerberg/Bildbyrån

Annons

Vi har tidigare berättat om Modos intresse för Edwin Hedberg och i början på veckan gick SportExpressens bloggare Mr Madhawk ut med uppgifter om att parterna är nära en överenskommelse.

På fredagen dök 26-årige Hedberg dessutom upp på Modos försäsongsträning.

Annons

Därmed inte sagt att han är klar för klubben.

Annons

– Jag har verkligen ingen stress i år, jag ska tänka över mitt beslut. Särskilt med tanke på allting som pågår. Det är oklar seriestart för alla ligor och jag behöver inte ta något beslut förrän framåt slutet på juli kanske. Jag tar det verkligen lugnt, säger Hedberg.

Hur kommer det sig att du tränar med Modo?

– Jag får vara här och träna med dem när det passar mig. De är en stor grupp och då är det perfekt att haka på och få draghjälp och att ta hjälp av Jocke (Bäckström, fystränaren) som är duktig.

Edwin Hedberg i Mododressen – för sju år sedan. Bild: Leif Wikberg/arkiv

I förra veckan tränade Hedberg på gym tillsammans med bland andra Ludwig Byström och Victor Olofsson, men han föredrar att fysträna i större grupp.

– Jocke kommer att lägga upp mitt träningsschema också, så då är det bättre att köra med Modo.

Hur ser dealen ut?

– Det är bara sagt att jag ska träna med dem tills vidare, när jag är här och om det finns plats. Vi får se hur ofta det blir, det kan bli någon vecka här och där.

Edwin Hedberg, som ju fostrades som junior i Mododressen, sticker inte under stol med att en återkomst i klubben lockar.

Annons

– Det är klart jag är sugen. Tanken har slagit en många gånger när man har haft utgående kontrakt, att det hade varit kul att spela för Modo igen. Jag är ändå skolad här och det är den klubb som betytt mest för mig. Det är alltid intressant.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan