Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Corona: Näringsliv

Restaurangfacket om risken för covidsmitta: ”Det här dör man ju av – det är ett arbetsmiljöproblem”

Två av topp fem yrkesgrupper med högst risk att smittas av covid-19 tillhör restaurangbranschen, det visar en ny rapport från Folkhälsomyndigheten. – Jag skulle tro att krogpersonal är lika mycket utsatta för risk för smitta som man är på ett äldreboende, säger Per Persson, avtalssekreterare på hotell och restaurangfacket.

Annons

Statsminister Stefan Löfven menar att en stor del av ansvaret ligger hos individen, när han får frågan vad regeringen kan göra för att skydda restaurangpersonalen.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy