Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Corona: Näringsliv

Svår balansgång för restaurangägare när pandemin fortsätter: ”Just nu lever vi verkligen på marginalen”

I hela Sverige sliter krögare för att ställa om sina verksamheter för att finnas kvar under den pandemi där ingen vet var det finns ett slut. – Vi har gjort allt i vår makt, säger Kristoffer Andersson, som tillsammans med Hedda Perström, äger Jazzköket, Lagerbaren och Saluhallen i Östersund.

Bild: TT

Annons

Coronapandemin har gjort sitt avtryck på Sverige och världen på många olika sätt. Förändring är nödvändig men inte lätt, vittnar krögare om. Blandat med det vanliga arbetet uppstår nu problem som varierar från smittskydd, bidragsformulär, inredning, sjukskrivningar och ekonomiskt fördärv.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy