Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Insändare: Olika svar från Arbetsförmedlingen varje gång

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Rani Amir

Annons

Tycker man kan lägga ner Arbetsförmedlingen helt och hållet. Det är ju helt klart att den ena handen inte vet vad den andra gör. Rutiner, vad är det?

Har en son som går en vuxenutbildning, där han klart och tydligt fick höra från första början att någon rapportering inte behövdes till dem, det räckte med den som skulle till Försäkringskassan. Om det nu berodde på coronan att det inte skulle rapporteras, så ska eleverna få reda på när det krävs rapportering igen.

Annons

Annons

Döm om hans förvåning när han hux flux får reda på att de drar fem dagar (!) från hans redan obefintliga ersättning. Det ska gå ut en varning och därefter kan man bli av med en dag. Man kan tycka att då kan Arbetsförmedlingen informera om att de där varningarna ligger kvar i flera år, de försvinner inte när man fått jobb och skrivit ut sig själv.

Men som sagt, ena handen vet inte vad den andra gör, vilket är helt klart då han fått olika svar varje gång han ringt. Skärpning Arbetsförmedlingen! Han går en utbildning som har stor förutsättning att ge jobb och då ska det skita sig på att ni inte vet vad ni håller på med!

Så, han mister fem dagar för att ni inte har fungerande rutiner och ger olika svar. Skamligt!

Frustrerad

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan