Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Insändare: Utan app fick jag inte åka buss

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Per Hansson

Annons

Jag var i stan och gick så fötterna ömmade. Jag hade planerat att åka buss och uträtta ett ärende på Jamtli och besöka god vän i Torvalla.

1. Jamtli. Gick dit. Uträttade mitt ärende, men tyckte att det skulle bli aningen för drygt att gå tillbaka till centrum, så jag klev ombord på en stadsbuss. Jag ville betala. Stopp. Jag uppmanades att göra någonting med något som heter ”app” för att få åka. Vadå? Jag har aldrig sett en app, mycket mindre varit ägare till någon. Insisterade på att få betala kontant. Nä. Jag uppmanades då att kliva ut. 

Annons

Annons

Kommentar: Underkastar du dig inte är du utestängd. Jag ska alltså tvingas skaffa en app. Det kanske inte dröjer så värst länge innan du måste ha en app, ett chip eller varför inte ett märke på högra handen eller i pannan?

2. Ringde äldreboendet för att höra om jag kunde få besöka min jämnårige broder, 86 år även han. Efter hänvisande hit och dit fick jag besked att det kanske kunde ordnas efter klockan 14. Jag förklarade att jag vid den tiden var på väg hem till Huså och bad att få komma strax efter 12. Nej, det gick absolut inte. Man hade regler att följa. 

Börje Forsberg i Huså

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan