Annons

Annons

Annons

Östersund

Östersundsrevyn skjuter upp premiären – kan komma att ställa in

Efter måndagens besked om betydligt hårdare restriktioner för allmänna sammankomster har Östersundsrevyn bestämt sig för att skjuta upp sin premiär.

Text

Östersundsrevyn 2019.

Bild: Karin Johansson

Annons

Pandemiska hinder till trots så bestämde sig gänget bakom Östersundsrevyn för att följa sitt vanliga schema efter nyår, men i en mindre och betydligt mer smittsäker kostym än tidigare, vilket ÖP tidigare har rapporterat om.

Efter måndagens besked om att smittspridningen fortsätter att öka i landet och att restriktionerna kommer att dras åt ytterligare, med en övre gräns på åtta personer för allmänna sammankomster, meddelar Östersundsrevyn att det är premisser som tyvärr inte fungerar.

Annons

Annons

”Vi ställer inte in utan försöker i första hand flytta fram premiären och därmed spelperioden. Tyvärr kan vi i dagsläget inte säga om premiären blir i februari, mars eller i värsta fall inte alls”, skriver Östersundsrevyn på sin hemsida.

Revyn meddelar också att alla de som redan har köpt biljetter kommer att bli kontaktade om detta under vecka 48.

”Vi är naturligtvis mycket ledsna för detta men känner att det är ett oundvikligt och ansvarsfullt beslut”, avslutar Östersundsrevyn sitt inlägg.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan