Annons

Annons

Annons

Så blev den – vintersäsongen 2021

Säsongsarbetaren Gabriel om en annorlunda vinter: ”Stundtals väldigt psykiskt påfrestande”

En bransch med hårda restriktioner som förlängts gång på gång. Hur har det varit att jobba inom restaurangnäringen under en vinter präglad av en allvarlig viruspandemi? ÖP har träffat Gabriel Karlsson som berättar om sin säsong.

Text: 

” Jag tror aldrig jag har varit så här frisk som den här vintern,” säger Gabriel Karlsson.

Bild: Karin Fjaervoll

Annons

Gabriel Karlsson har gjort sin fjärde vintersäsong i Åre. Han jobbar inom restaurangbranschen och har varit på flera olika ställen genom åren.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan