Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Insändare: Patienten kom verkligen i första hand

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Östersunds sjukhus.

Bild: Denny Calvo

Annons

Nyligen drabbades jag av hemska magsmärtor efter jag ätit rester till lunch. Jag har blivit matförgiftad tidigare och jag trodde det här var något liknade.

Smärtorna ökade och blev så pass hemska att jag var tvungen att ringa 1177 som rådde mig att åka på akuten. Väl inne på akuten fick jag ett jättebra och professionellt bemötande. Trots en stressig natt för de anställda och den arbetssituation jag läst om i tidningen, kände jag verkligen att patienten kom i första hand.

Annons

Annons

Det visade sig att blindtarmen var infekterad och vips så låg jag på operationsbordet. När jag vaknade från nersövningen var jag otroligt tacksam över att magsmärtorna var borta.

Jag jobbar själv på kommunen och hanterar människor dagligen men i ett helt annan område. Bemötandet jag fick i alla led på sjukhuset inspirerar mig att göra samma insats i mitt eget jobb.

Denna händelse gav en läxa om att alltid göra sitt bästa och alltid hantera personen du har göra med med respekt och sätta den i första rummet, du vet aldrig hur det påverkar dennes liv.

Tacksam över att vi har så pass bra vård på Östersunds akutmottagning.

Sebastian

Annons

Annons

Till toppen av sidan