Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Planerna för Busstorget

Insändare
Insändare: Hur tänkte landshövdingen när hon godkände bygget?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Petter Hansson Frank

Annons

Man undrar hur landshövdingen tänker när hon godkände bygget? Som alla andra byggen i Östersund så är ingen av byggnaderna i Östersund fina.

Bangårdsgatans byggen och de på Storsjöstråket är ju bedrövliga. Siluetten som varit så fin i många år förstörs eftersom. Utsikten för dom i stan blir ju förstörda och värdet sjunker på deras fastigheter. Gamla hus och parkeringar ska rivas och tas bort för fler fula hus. Bygget efter Centralpalatset skulle jag vilja kalla glaspalatset. Den lilla extra delen på Storsjöteatern passar ju inte in där den är.

Annons

Annons

Det är några av saker som förstört Östersund; "vår lilla stad". Att Landshövdingen som nyss tillträtt ens vill godkänna nåt som busstorgets ombyggnad, hur populär blir hon sen hos invånarna?

Hon sitter där i residenset och får behålla utsikten när den förstörs för så många andra. Sen kommer hon aldrig bli Jämtlänning. Om inte förr så blir det en ny igen om några år. Snart är det bara residenset kvar som man ser siluetten av. Där kommer det aldrig smällas upp några fula hus eller höga byggnader. Varför får inte invånarna bestämma nåt? Nä det är bara smaklösa personer på kommunen bland annat som får bestämma.

Jämtlänning

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy