Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Insändare
Insändare: Varför bortprioriteras vi som stöttar ÖFK?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Sebastian Nilsson

Annons

Nya ÖFK bryr sig inte om oss privatpersoner. Ja, det är sant, när många av oss gick och köpte årskort inför 2021 gjorde vi det med vetskapen om att eventuellt inte få se några matcher – men i ÖFK:s biljettvillkor lovades att man skulle få återbetalt om man ej sett någon match på grund av pandemin.

Första fyra matcherna tilläts ej publik, men inte har ÖFK kontaktat oss innehavare med erbjudande om återbetalning. Dåligt! Vi är faktiskt viktiga för ÖFK, men känslorna avtar när man så tydligt inte prioriterar oss!

Annons

Annons

Men när ÖP avslöjade styrelsens rabatter, då blev det liv i luckan på styrelse och vd..... man undrar var prioriteringarna är!

Utöver det lovade även ÖFK:s vd till ÖP att unga ÖFK:are skulle få tillträde till arenan när publik tilläts, men ingen i dessa grupper har hört ett ljud. Dåligt igen!

Varför kan inte ÖFK prioritera oss som stöttat klubben många år? Vi har stått och står kvar med årskort, medlemskap, köper tröjor och så vidare. Så vi förtjänar i alla fall att bli sedda och få lite respekt, annars tappar ni nog ännu fler privatpersoner!

Årskortsinnehavare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy