Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Svenstavik

Minnesord: Bror-Arne Olsson, Svenstavik

Bror-Arne Olsson har avlidit i en ålder av 77 år.

Han var född i Källberget utanför Börtnan och bodde där till vuxen ålder. 1961 flyttade Bror-Arne med föräldrarna och syskon till Värmland.

I mitten av 60-talet gick flyttlasset till Västerås-trakten. Han anskaffade där en lastmaskin och arbetade med att anlägga gator och vägar i Västmanland.

1978 gick flyttlasset åter till Jämtland, där han fortsatte sin yrkesverksamma bana med sin lastmaskin. 1981 råkade han ut för en olycka, men kom efter lång konvalescens tillbaka. Bror-Arne anskaffade en skotare och började arbeta i skogen.

Annons

Annons

Han var en snäll och omtänksam person, som gärna sträckte ut en hjälpande hand. Framför allt månade han om sina syskonbarn.

Bror-Arne älskade skogen och att gå på tur. Fiske var ett av hans stora intressen. Han spelade också dragspel när det fanns tid. Hundarna var ett av hans stora intressen, "Karlsson" var en ögonsten.

Bror-Arne sörjes närmast av sin livskamrat Sonia och deras hund "Karlsson", syskonbarn, vänner och bekanta.

Sonia 

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy