Annons

Annons

Annons

Fotboll

Dramatiken tätnar för länslagen – fyra matcher livesänds: ”Oerhört viktigt”

Vi fortsätter att satsa stort på den lokala fotbollen med massor av livesända matcher.
Och den här veckan trycker vi på gasen lite till då hela fyra livesända matcher väntar på bara några dagar.
– Det känns extra spännande då vi går in i en fas som kommer bli avgörande för många lag, säger Sportens nyhetschef Andreas Olsen.

Text: 

Sportens nyhetschef Andreas Olsen konstaterar att vi är inne i en intensiv fas av fotbollssäsongen.

Annons

Sporten i Östersund har sedan tidigare presenterat sin stora satsning på lokal fotboll. Sedan premiären i början av juni har massor av matcher sänts direkt på våra lokala sajter med ett stort antal tittare.

Nu under sensommaren och hösten fortsätter satsningen. Och det rejält. Den här veckan kan vi stolt presentera ytterligare fyra livesända matcher.

Annons

På onsdag möter IFK Östersund–Stöde och Gottne–Frösön. På lördag möter IFK Östersund–Bergnäset, även det en match i herrtvåan. Samma lördag tar IFK Östersund emot Team TG i damettan.

Annons

Alla matcher ser du alltså live här hos oss.

Sporten sänder fyra matcher från onsdag-lördag den här veckan. Tre av dem är IFK Östersunds-lagen inblandade.

Bild: Sanna Svanebo, Andreas Olsen

Det är några fullsmetade dagar som väntar de lokala fotbollsälskarna.

– Just nu går vi in i en fas av säsongen som blir avgörande i både herrtvåan och damettan. Matcherna vi sänder den här veckan kommer både bli dramatiska och oerhört viktiga för samtliga lag, säger Sportens nyhetschef Andreas Olsen.

IFK Östersunds herrar får ett fint läge att vända den hittills tunga säsongen med sina två raka hemmamatcher. IFK-damerna ställs i sin tur mot tuffast möjliga motstånd när suveräna serieledaren Team TG kommer på besök. För Frösön handlar allt om att jaga poäng och bygga självförtroende när de är fast i botten av herrtvåan.

– Men enda segern för Frösön hittills kom mot just Gottne hemma och Frösön kommer dessutom från en viktig poäng i söndags. Kan Frösön ta en ny poäng nu så kan det ge välbehövligt bränsle för laget till bottenstriden.

Annons

Matcherna ser du direkt på våra sajter och går att se för alla som är pluskunder eller prenumeranter.

Om du inte är pluskund kan du läsa mer om hur du skapar ett konto här.

Frösö IF möter Gottne på bortaplan och behöver ta poäng för att inte tappa ännu mer mark i bottenstriden av herrtvåan. Matcher ser du live hos oss.

Bild: Andreas Olsen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan