Annons

Annons

Gott, nyttigt och enkelt – alla kan fermentera: Maria i Ragunda tipsar

Det kanske låter krångligt, men är egentligen ett väldigt enkelt sätt att ta tillvara på grönsaker. Dessutom sägs det har en hel del hälsofördelar.

Salt, grönsaker, någon form av burk och en våg, sen är det bara att köra.

– Alla kan fermentera, säger Maria Elf.

Maria Elf säljer fermenterade produkter via bland annat reko-ring Ragunda.

Bild: Anna-Karin Pernevill

Annons

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy