Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Insändare: Odemokratiskt och oförskämt av Centern

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annie Lööf, Centerns partiledare.

Bild: TT

Annons

För det första: Jag har aldrig röstat och kommer inte att rösta vare sig på SD eller V, men jag respekterar att folk har andra politiska åsikter än jag själv.

SD och V hade vid förra valet drygt 25 procent av rösterna till riksdagen, och vid aktuella opinionsmätningar har de väl tillsammans var tredje röstberättigad som sympatisör. 

Det är odemokratiskt och djupt oförskämt av Centern att försöka förhindra en tredjedel av medborgarna att ha något som helst inflytande på svensk politik. Center har målat in sig i ett hörn, en skamvrå och det återstår nu bara att göra upp med sossarna. 

Annons

Annons

Man ser med oro på vad som verkar hända inom politiken, nu sker överbud från alla parter för att få sitta vid makten.

Jag har varit bonde och röstade i början på C då de hade rätt att kalla sig ett landsbygdsparti, men har aldrig ägnat mig åt politik; jag lade min kraft på föreningsrörelsen istället. 

Medan ett flertal av de politiska partierna har valt att byta partiledare har Centerns ledning valt att byta väljare. Jag är en av bortbytingarna.

Jag är väldigt besviken på Centerns agerande!

Olle Hemmingson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy