Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Insändare: Östersunds kommun måste vara attraktiv för oss som bor här

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Lars Ljungmark

Annons

Läser att Socialdemokraterna inte förstår varför skattemedel ska gå till en sjömack.

S kritiska mot förslag på sjömack i kommunal regi: ”Kanske inte det våra skattemedel främst ska gå till” (29 september)

Annons

Inser då att vi går på inslagen bana i att inte förstå hur vi ska göra oss attraktiva i Östersund kommun.

Annons

Vi var den sista kommunen med en ishall, till och med Gotland var före oss.

Vi tackade nej till stöd av Skidförbundet om Sveriges skidstad nummer 1, stödet gick till Falun och deras utveckling av arenan.

Vi tackade nej till Tipstjänst och deras erbjudande om en riktig fotbollshall och deras medverkan och stöd, vi byggde ett provisorium vid Storsjöskolan som inte är användbart.

Vi byggde Storsjöbadet med för få banor och för korta banor så att det inte gick att bedriva tävlingar på en högre nivå.

Vi renoverade en nerbrunnen ishall (Z-hallen) för en oansenlig summa pengar för att ändå vara ett provisorium som var otjänlig för både spelare och ledare.

Vore väl ändå bra att vi inser att fjälluften (blåsten) kan vi inte leva på, vi måste vara attraktiva för våra boende i Östersund och Jämtland, och vara attraktiva och inbjudande till Östersund och regionen.

Tänk till och tänk rätt och se var inkomsterna från skattemedlen kommer ifrån. Vi vill bättre. Observera att vi är lika med Östersunds kommun.

Nicklas Sandström

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy