Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Guldgalan 2021

Det här äter gästerna på Guldgalan: ”Ska ge en exklusiv känsla”

På Guldgalan lagar Adam Lagerblad och hans kollegor en fyrarättersmiddag till 262 gäster på hotell Clarion. Det är fler gäster än restaurangen någonsin tidigare haft.

Adam Lagerblad lagar en jämtländsk meny. Varmrätten är en fjällröding.

Bild: Linda Forth

Annons

Ostkrämen mixas, fjällrödingen bakas försiktigt och älginnanlåret skivas i tunna skivor. I restaurangköket på hotell Clarion jobbar sju kockar febrilt med att laga Guldgalans fyrarättersmiddag.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy