Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Svar: Vi kan inte ta emot alla flyktingar

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Svar på ”Ge alla afghaner uppehållstillstånd” (18 november)

Jag tror du låter känslorna spela dig ett spratt nu. Vi måste följa regler för invandring, inte bara följa vår känsla. Missförstå mig inte, jag är för invandring och min fru är invandrare. Men vi här i Sverige kan inte vara samvete åt hela världen.

Annons

Annons

Om vi skulle ta hit bara en hundradel av dem som lider av krig, fattigdom, svält i världen så skulle Sverige gå under! Vi har redan tagit hit för många!

Hur gärna vi än vill, och även om det på sikt kan vara bra för Sverige, så finns det inte ekonomi, bostäder, jobb, sjukvård och omsorg till fler. Vi måste ta hand om våra egna först.

Min invandrarfru jobbar som undersköterska, och hon håller på att jobba ihjäl sig bara med våra som behöver vård och omsorg. Hur skulle det bli om det kom ytterligare tiotusentals flyktingar hit? Vi klarar ju inte av vården, äldreomsorgen, barnomsorgen och skolorna som det är! Detta är också anledningen till att ett rasistiskt parti växer. OBS! Jag röstar vänster!

Tänk igen är du snäll, och inte bara med hjärtat.

För nuftig

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy