Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Björn Oldstrand, Östersund

Annons

Allas vår älskade Björn Oldstrand har hastigt avlidit i den tragiska helikopterolyckan i Timrå. Han blev 58 år.

Björn jobbade på Heliscan, tidigare Jämtlandsflyg i Lugnvik sen många år tillbaks, ett arbete han verkligen älskade. Helikoptrar har varit hans stora intresse sen barnsben. Han berättade ofta historier över var de varit, vad de gjort, visade bilder från olika uppdrag och hur han putsade och polerade dessa helikoptrar.

Annons

Annons

Däremellan, när tid fanns, körde han buss och lastbil åt Molunds. Utifrån allt han sysslade med så startade han sin firma: Björn putsar och rattar AB. Vi brukade säga att han var som gubben i lådan, dök upp överallt från ingenstans, nu kommer den lådan att vara tom.

Stugan i Olden som han ägde ihop med sin syster låg honom varmt om hjärtat, dit åkte han för att hämta energi och få lite lugn och ro. Vi som känner Björn vet att det gick snabbt att tanka energi och vips var han på väg på ett nytt uppdrag, han hade alltid något på g.

Den enda gång jag tror Björn verkligen kunde ta det lite lugnt var när han åkte på sina resor ut i världen, men samtidigt så tror jag nog att han alltid hittade något där som skulle fixas.

Björn var väldigt social av sig, så en hjälpande hand till dem som behövde var aldrig något problem, spelade ingen roll vilken tid på dygnet det var, han ställde alltid upp.

Vi är många som kommer att känna ett stort tomrum i våra hjärtan efter den glada, positiva, hjälpsamma, lösningsfokuserade älskade Björn, samt sakna orden "tjingeling, vi hörs".

Björn efterlämnar sonen Oliver, systern Gunilla, syskonbarn, övrig släkt och många vänner i stor sorg och saknad.

Kusin Lollo Oldstrand

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy