Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Ett skämt att kalla expresscykelvägarna prioriterade

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Håller helt med signaturen ”En helt vanlig Svensson” angående underhållet av cykelvägarna vintertid.

Cykelvägarna oframkomliga på vintern! (24 november)

Den så kallade expresscykelvägen mellan Östersund och Lugnvik är ofta väldigt svårframkomlig. Det kanske är dags för herr Florian Stamm (MP) att låna en tjänstecykel och själv ge sig ut på sina högkostnadsprojekt för att prova på verkligheten, och ta då gärna med någon ansvarig för underhållet på cykelturen.

Annons

Annons

Skulle ni komma helskinnade fram till Brittsbo kan ni även passa på att studera hur en välskött cykelväg kan se ut. Från Brittsbo och upp mot Ås är den nämligen föredömligt skött och en fröjd att cykla på.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Tycker det är konstigt att man först kostar på mångmiljonbelopp på cykelvägar och gör allt för att få flera att välja cykel istället för bil, och sedan inte ge medborgarna möjlighet att utnyttja dessa vägar. I stället tvingas cyklisterna ut på bilvägarna, där jag faktiskt känner mig tryggare när jag cyklar.

Att kalla expresscykelvägarna för prioriterade är inget annat än ett skämt.

Cyklist på bilväg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy