Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Besviken på Viaplay vinter

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Under många år har vi kunnat följa vinterns skidtävlingar på SVT med André Pops, Jacob Hård och Anders Blomqvist, och detta på gratiskanaler och på ett mycket proffsigt sätt.

Nu måste man ha abonnemang hos Viaplay för att kunna se sändningarna. Jag tänker på alla som i många år med stort intresse följt tv-sändningarna på SVT och inte har råd att betala för ett abonnemang. På särskilda boenden är det mycket vanligt att brukarna inte har betalabonnemang. Detta gäller också i stor utsträckning övriga pensionärer.

Annons

Annons

Jag själv kan se Viaplay men har inte längre någon behållning av det. Det är för ovana kommentatorer, osammanhängande presenterat och till råga på allt söndersplittrat med all tv-reklam.

Jag trodde inte att jag så till min milda grad skulle sakna de gamla trotjänarna och sportkommentatorerna på SVT som jag gör nu.

En fråga till Viaplay: Varför unnar ni inte en stor del av de äldre och andra att gratis få följa skidtävlingarna på tv? Borde ni inte låta oss i Sverige kunna få se våra nationalsporter gratis? Som ni agerar nu är det mycket dålig pr för er.

Vintersportfantast på tv

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy