Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Insändare
Stamm (MP): En utmaning att ta sig fram på cykel

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag är själv vintercyklist och har fullt förståelse för er och alla andras frustration över vinterväghållningen på stadens gång- och cykelvägar. Senaste tiden har varit minst sagt en utmaning att ta sig fram på cykel och till fots.

Cykelvägarna oframkomliga på vintern! (24 november)

Annons

Annons

Ett skämt att kalla expresscykelvägarna prioriterade (27 november)

För över ett år sedan la vi fram en motion om bättre vinterväghållning på gång- och cykelvägar. Den styrande alliansen föreslog för fullmäktige att motionen skulle bifallas och så blev fallet. Men dessvärre känns det snarare som att vinterväghållningen har blivit ännu sämre.

Vid normala förhållande borde man kunna lita på att det är möjligt att ta fram sig till fots eller med cykel. Jag är också medveten om att det ibland vid mer extrema väderförhållanden kommer att vara omöjligt att snöröja i tid. Jag även medveten om att större variationer i temperaturen på grund av klimatförändringen kräver fler resurser.

Jag är glad och att ni tog upp frågan och hoppas att den styrande alliansen tar del av era insändare och att vi snart kan se fram emot bättre snöröjning och halkbekämpning.

Florian Stamm, gruppledare Miljöpartiet de gröna i Östersund

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy