Annons

Annons

Annons

Strömsund

Läsartext
Trivselträff med julstämning

Detta är en läsartext.

Under hösten 2021 har PRO:s verksamhet i Strömsund kunnat återgå till den ursprungliga planen. Den 6 oktober underhöll Hans-Erik Jansson med både egna och andras melodier. Programmet var väl sammansatt med både nyare och äldre musik. Minst sagt njutningsbart!

Den 10 november informerade Emma och Jonathan från Juristkompaniet om Framtidsfullmakt. Den informationen var både intressant och lärorik.

Annons

Lasse Wikström, Lars-göran Wikström och Arne Haglund bjöd både på sig själva och på svängig musik.

Annons

Vid årets sista trivselträff den 8 december var det Lasse Wikström och Arne Haglund som stod för underhållningen. Dagen till ära hade även Lasses son Lars-Göran anslutit med sin gitarr. Trion bjöd på många välbekanta melodier, men även på lite andra godingar som: On the sunny side of the street, All of me, Jämtgubben och Jämtland är bäst. Under julsångsrepertoaren delades allsångsblad ut och vi som ville sjöng med för full hals. Arne och Lasse skojade som vanligt friskt med varandra och alltid med glimten i ögat. Det märks tydligt att de har en lång vänskap som tål både det ena och det andra.

Damerna i köket, som för dagen var Margareta, Viola, Carina och Maria hade skapat fin julstämning med vackert dukade bord. Till julgröten serverades även en skinkstut och under tiden som vi andra åt såldes lotter, både PRO:s skraplotter och en lottring. Efter kaffe med pepparkakor spelade trion ytterligare några melodier och de som vunnit på sina lotter fick välja från ett fint prisbord. Mätta i magen och med huvudet fullt av musik får vi nu se fram emot nästa trivselträff.

Wiveca Kjellgren

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan