Annons

Annons

Annons

Backe

Insändare
SD: Därför svänger S om rivning i Backe

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Som ni säkert hört så har Socialdemokraterna svängt i frågan om rivning eller försäljning av bostäderna i Backe. De som följt rapporteringen vet att vi sverigedemokrater var först ut med att kritisera den tänkta rivningen för drygt ett år sedan och Strömsunds hyresbostäder höll då fast vid att rivning var ända möjliga utväg.

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Annons

Efter att vi började kritisera rivningen och istället ville att kommunen skulle sälja beståndet som planerades rivas så hakade allt fler partier på då man såg framför sig ett väljartapp i kommande val 2022.

Det populistiska partiet Socialdemokraterna har därför nu svängt i frågan om både rivning och försäljning och garanterar att bostäderna ska finnas kvar i minst fem år.

Naturligtvis så är orsaken till svängningen att man räknar med tappade röster i valet 2022 och 2026 om man inte agerar populistiskt i frågan, och man ser nu till att Fjällsjö framtid inte ska vara intresserade av bostäderna om fem år då kommunen inte kommer jobba för en inflyttning och kan då riva bostäderna.

Socialdemokraterna har sin åsikt klar; makten framför allt. Det är därför man skjuter rivningen på framtiden några år i hopp om att invånarna ska glömma deras egentliga mening med Backe bostäderna.

Vi sverigedemokrater hade gärna sett att en försäljning hade kommit till stånd redan nu och då gärna till till exempel Fjällsjö framtid som är villiga att satsa

Sverigedemokraterna Strömsund

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan