Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Politiker, lyssna på sjukhuspersonalen!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Foto: Ingvar Karmhed.

Annons

Jag vill tacka ortopederna på Östersunds sjukhus för insändaren i ÖP angående hur operationskapaciteten drastiskt har försämrats på sjukhuset. Som skattebetalare och regioninnevånare blir jag både förskräckt och bekymrad. Så många som får lida och kommer att få lida av att regionledningen är oförmögen att komma till rätta med problemen som jag förstår att de själva har orsakat genom att vara tondöva. Så kan vi inte ha det.

Annons

Annons

Läs även: Ortopedläkare: Vetskapen att våra patienter inte kan få vård i tid plågar oss svårt

För någon dag sedan förklarade Tom Silverklo, Centern, i en tv-sänd intervju ”tingens ordning”. Han målade upp en bild av att allt snart löser sig. Han bedyrar att han och regionledningen har gjort avgörande ekonomiska och personalpolitiska insatser som snart kommer bära frukt.

Lever politiker och regionledning i sin egen  verklighet där sjukvårdspersonalen och vårdtagarna inte ingår? Människor lider! Deras smärta lindras inte av visioner och icke preciserade formuleringar om vad som måste göras,  när det faktiskt brinner i knutarna.

Lyssna till den erfarna och kompetenta personal ni har på sjukhuset. Visa nu att ni kan bättre mycket bättre. Jag ber inte, jag kräver det.

Sjukvård Nu

(Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.)

Annons

Annons

Till toppen av sidan