Annons

Annons

Annons

ÖFK:s läger i Turkiet

ÖFK möter seriekonkurrenten på träningsläger i Turkiet: ”Ett spännande test för ÖFK”

Det blir inget möte med det ukrainska motståndet FC Kryvbas Kryvyi Rih på ÖFK:s träningsläger i Turkiet.
Nu står det klart att en seriekonkurrent i Superettan istället möter ÖFK på lördagen.

– Det är många nya spelare i laget och lägret blir därför ett bra ställe att få lära känna dem lite extra, säger Fredrik Sjölund, tidningens reporter på plats i Antalya.

Text: 

Bild: Pressfoto

Annons

Matcher har flyttats, fått nya datum och ställts. Det har varit många turer om och när ÖFK:s matcher ska spelas under den här försäsongen. Träningslägret i Turkiet är inget undantag. Planen var i det första läget att ÖFK skulle möta kazakiska FC Kaysar Kazakstan den på lördagen den 5 mars och ukrainska FC Kryvbas Kryvyi Rih fredagen den 11 mars. Nu har planen ändrats, på grund av läget i Ukraina.

Annons

Sporten finns på plats och kommer bevaka lägret från nära håll. Det blir liverapportering från träningar, krönikor, intervjuer och livesända matcher för att ge dig som prenumerant bästa inblick i det ÖFK som laddar upp inför säsongen i superettan 2022.

Annons

– Vi kommer att följa lägret noggrant och sända matcherna som spelas. Det blir en heltäckande bevakning, säger Fredrik Sjölund, som är tidningens reporter på plats i Turkiet.

Sporten livesänder när Magnus Powells ÖFK träningsspelar i Turkiet.

Bild: Pressfoto

Nu är den första matchen på lägret helt spikad. Klart är att det blir match för ÖFK mot seriekonkurrenten AFC Eskilstuna istället för det kazakiska motståndet på lördagen. Avspark är 14.00 i turkiska Sural och du kan se matchen mot Eskilstuna här på vår sajt med sändningsstart 13.50.

– Nu får vi istället chansen att se när ÖFK ställs mot en seriekonkurrent. Det blir en första fingervisning över hur säsongen kan komma att se ut i superettan. Ett spännande test för ÖFK mot ett starkt motstånd, säger Fredrik Sjölund.

AFC Eskilstuna möter ÖFK under träningslägret i Turkiet. Foto: Andreas Sandström / BILDBYRÅN

Annons

Som planen ser ut nu så kommer ÖFK sedan att möta FC Kaysar Kazakstan på fredagen den 11 mars, avspark är då 13.00 svensk tid. Även den matchen livesänds här på vår sajt, sändningsstart är 12.50.

Annons

Du som är, eller blir, prenumerant på tidningen kommer kunna se matcherna live på sajten.

Fredrik Sjölund är Sportens representant på plats under ÖFK:s träningsläger i Turkiet.

Bild: Johan Axelsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan