Annons

Annons

Annons

Annons

Strömsund

Karl-Gunnar Edsvik, Strömsund

Vår käre far, morfar och farfar har stilla lämnat jordelivet.

Annons

Han föddes i byn Strand utanför Strömsund där han växte upp med föräldrarna Anders och Thyra och sina fem syskon.

Han fick som många andra tidigt börja med skogsarbete i olika former. Han vidareutbildade sig sedan i ungdomen på skogs- och sågverksutbildningen i Härnösand. Efter avslutad utbildning kom han att under många år arbeta som virkesmätare, ett arbete som var fritt och omväxlande och som han trivdes med.

Annons

Annons

Dom sista åren i sin arbetskarriär så sadlade han dock om helt och började på Korpen i Strömsund. Det var ett jobb med många kontakter kring diverse sport- och motionsarrangemang som han tyckte var roligt.

1963 gifte han sig med Ruth Grundström och flyttade till Ruths föräldrahem på Näsviken, och två ungar kom sedermera till världen.

Kalles fritidsintressen bestod främst i att jobba på den egna fastigheten, den årliga älgjakten samt sitt dragspelande på hobbynivå. Ett antal utlandsresor till olika länder blev det också genom åren, något som han med en “pinne” i handen tyckte var “härjligt”!

Kalle har alltid ställt upp och varit hjälpsam och en glad fyr som tyckte om att umgås med familj, vänner och bekanta.

Men nu var timman slagen och en välförtjänt vila har infunnit sig. En redig karl och en bra polare har seglat iväg! Tack för allt farsan du är saknad!

Barnen

Till toppen av sidan